Tilaa ilmainen kasvuhakkerin pikaopas

Saat meiltä kasvuhakkereiden parhaat vinkit sekä toukokuussa Kasvuhakkerin pikaoppaan, josta löydät kasvuhakkerin 101 salaisuutta kasvun luomiseksi.

Toimi heti!

Täytä tietosi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kasvuhakkerointi antaa sinulle kasvun eväät

Kasvuhakkerointi on termi, joka on syntynyt startup-yritysten tarpeesta saada aikaan kasvua nopeasti yhdistelemällä markkinointia, myyntiä ja viestintää synnyttääkseen tuotteestaan ilmiön. Uusi ajattelutapa asiakkaiden hankintaan lähtee loistavasta tuotteesta. Sen sijaan, että koitetaan liimata tuotteen päälle markkinointia, rakennetaankin markkinointi tuotteeseen ja rakennetaan sellainen tuote, jota asiakkaat rakastavat ja haluavat suositella eteenpäin.

Kasvuhakkeri on uudella ajattelutavalla varustettu markkinoija, joka yhdistää tekemisessään myynnin, markkinoinnin ja viestinnän yhteen pakettiin tähtäimenään kasvu. Kaikkea tekemistä rytmittää intohimo kasvuun ja kaikki tekeminen arvioidaan sen kautta – jatkuvasti mitaten, kehittäen ja parantaen. Vaikka hyvä markkinointikin tähtää kasvuun, kasvuhakkereille se on ainoa olemassaolon tarkoitus ja siksi kasvuhakkerointi täydentää hyvin yrityksen työkalupakkia.

Tilaa Kasvuhakkerin pikaopas ja kasvuhakkerin 101 salaisuutta toukokuuksi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.